A kék héjú gyümölcsök a legegészségesebbek. Egészen pontosan a kék héj hamvas részében vannak azok az értékes összetevők – pl. a rezveratrol – amelyek gátolják a káros oxidációt a szervezetben. Ezek a jótékony összetevők megakadályozzák a gyulladásokat, és ez nagyon fontos, mert a gyulladásokból alakul ki egy sor ma jól ismert betegség. Tehát ha szeretnénk elkerülni a gyulladásokat, kék gyümölcsöt célszerű fogyasztanunk.
A kék héjúak a legjobb öregedésgátlók is! Minél idősebb valaki, annál kevesebb víz van a szervezetében. A kék héjú gyümölcsök megkötik a vizet a sejtekben, így tartanak sokáig fiatalon bennünket.
A kék szőlő, a szilva, a kék áfonya és a kökény a legegészségesebb gyümölcseink.
Fogyassz naponta belőlük!
>>> Móksha csepp rendelés: liza.moksa@gmail.com